Nähä

Alltså jag fattar inte vad jag gör med mitt liv?
Varje gång jag försöker börja blogga här igen så häder det tusen andra saker och jag hinner inte med. Förresten har jag alltid för mycket inplannerat. Och ändå så sitter jag här nu och känner mig värdelös för att det känns som att jag inte gör någonting med mitt liv. Vad är det för fel på mig, varför kan jag aldrig känna mig nöjd? Vem är det som har laggt denna förbannelsen över mig?
Jaha, det var ju jag själv.. tydligen.
Jag vet inte om jag ska ta tag i det här eller få slut på lidandet och hänga mig. (såklart kommer jag inte göra det, hänga mig alltså, men ändå)

I´m back ..I guess

Det är lite svårt. Att veta vad man egentligen vill. Med allt. Jag har inte haft lust att blogga här på ett tag.. det har bara blivit negativt och dåligt. Men nu känns det bättre, och jag gör ett försök.
Men jag har lite bättre tankar om vad jag vill förändra, och visst vill jag gå ner i vikt för att må bättre och bli piggare men jag vill inte fokusera på en siffra och foölja den slaviskt. Jag vill helt enkelt optimera min kropp, bli starkare och friskare.
Jag vill äta som en "normal" människa, vad det nu egentligen innebär. Inget förbjudet, ingen panik, bara må bra helt enkelt.
Och visst, ibland kommer det sånnadär tankar som är helt dumt onödigt, typ jag ska inte äta något mer idag, jag kanske bara borde äta ett äpple om dagen, jag måste spy då kommer jaag må bättre, jag ska powerwalka två mil osv.. och då tänker jag alltid nej. Nej nu är det slut med den dumma hetsen. Och jag tror faktiskt att det fungerar, men jag tvivlar också. Rätt som det är kanske det kommer ett återfall, men det är dumt att oroa sig för det. Ta det när det kommer, om det kommer.
Vi får se hur länge det håller..


RSS 2.0