Nej, jag visste det

Det blev ingen vägning, vad trodde jag liksom? Pulsen slog stenhårt, jag skakade när jag skulle ställa mig på vågen, var så nervös. Och i sista sekunden bara: NEJ!
Idag har jag ätit en omelett på äggvita med tonfisk. Blir inga kolhydrater på ett tag nu så att jag vågar väga mig någon jävla gång..


Vad fan?!

Åh herregud, detta känns lite pinsamt. Eller nej, men ändå. Det verkar vara bugg i hela blogg.se!! Insåg att jag hade massa komentarer som jag inte har läst, eller ens sett! Och jag som tänkte att det var tråkigt att ingen ville kommentera i bloggen. Helt plötsligt bara så!
Och så har ni kommenterat med massa fina ord hela tiden, och jag har inte svarat!
Så om ni har tyckt att jag har varit dryg som inte svarat, så vet ni hur det ligger till. Fortsätt gärna att kommentera om ni vill, jag blir jätteglad över att få respons på det jag skriver om. Och jag ska kika på arkivsidan för kommentarer i fortsättningen så att jag inte missar någon!
Puss! <3


Mått

Jag har inte mätt mina tre "komplexmått" på väldigt länge kom jag på idag. Senast var den andra december. Men här kommer en liten uppdate, och den är verkligen liten. Men än dock bättre än inget!

Precis under brösten: 80cm (-1cm)
Höften: 84cm (-4cm)
Tjockaste delen av låret: 54,5 (-1,5cm)

Nu ska jag gå och väga mig, jag måste liksom möta sanningen och ta konsekvenserna. Javisst, jag kommer att bli superbesviken, men jag hoppas att det motiverar mig till att träna allt jag kan den här veckan. Och idag börjar ävenen ny sockerfri period, med en veckas detox som start!



H E T S

Jag har ont i hela kroppen. Jag hatar när det blir hets. Jag hatar det efteråt. Under själva skedet tänker jag inte så mycket, det är liksom inte jag som gör det. Det är inte jag som styr..

Dagens intag:
1 macka med ägg och kaviar
ca 50g lösgodis HETS
250g choklad (vem fan äter ett kvarts kilo choklad egentligen!?!) HETS!
2 tacos
1burk socker-fanta HETS
3 glas juice HETS
30g torkad frukt HETS
1 skål popcorn HETS

Jag är verkligen inte normal! Detta är helt sjukt!!
Toaletten lockar väldigt mycket just nu, men nejnej jag har övervägt att inte spy. Får se hur länge det håller? Jag ska träna som fan imorgon. Jag ska träna tills jag mår illa och blir yr!
Men just nu är min mage så jävla fet, det känns även som att det har satt sig på min hals, armar och lår. Jag hatar när det känns som att allt man äter direkt sätter sig som ett fettlager på hela kroppen. Jag känner mig helt paranoid. Jag ser liksom hur jag växer om jag ställer mig framför spegeln, jag expanderar framför mina ögon. Så jag låter bli att titta i spegeln idag, och imorgon.

Jag vill inte leva såhär, jag vill vara normal. Jag vill leva normalt där kalorier, fett och vikt inte är livet. Men jag kommer aldrig komma ur det när jag lever såhär, när jag inte har några rutiner, bara sitter hemma och pluggar. Det har blivit så mycket värre, alla tvångstankar, sen jag tog studenten och blev värdelös..

Men okej nu ska vi vara glada. Och positiva. Typ. När jag har hetsat blir jag alltid pepp till att verkligen skärpa till mig och kämpa med att bli av med dom sista kilorna. Den sista fetman som hänger kvar som en parasit på min kropp. Så den kommande veckan ska det brännas fett som fan!

Jag



Det här är typ jag denhär veckan, men det är försent att ångra sig nu. Dock kommer jag inte våga väga mig imorgon, det vet jag redan nu! Men kanske någon gång nästa vecka, det är liksom dags. Face the truth.

Sockersocker

Jaha igår levde jag på socker? Åt typ ingen mat, bara sockersaker typ. Känns som att jag är bakis idag bara för det. Men snart bär det av till gymmet, hårdträning och sen bastu. Nästa vecka blir det absolut nya tag och detox för att rensa kroppen på allt skräp jag har tryckt i mig. Den här veckan bara skriker fail till mig. Nästa vecka ska jag träna så mycket jag bara kan. Kanske kan jag börja med morgonpromenader snart? Hoppas det i alla fall.
Glada nyheter, lön på kontot, träningskläder nästa!


Jag vill ha vår och sommar snarast, och jag tror inte att jag är ensam om att vilja det!
Ge mig nununu, smalhet och sommar! Tack.


Tid

3 timmars sömn
2 timmar på sjukhuset
4 timmar kvar tills jobbet

Hej, idag går det ine så bra. Sömnbrist är mitt andra namn.

Ursäkta min frånvaro

Men det går inte så bra nu.. jag har ingen lust att blogga och maten går superdåligt. Dessutom hinner jag inte med träning imorgon för jag ska till vårdcentralen (jävla magkatarr) och sen jobbar jag på eftermiddagen, så det får bli träning på lördag istället. Men jag ska försöka väga mig på söndag, tror dock inte att vågen under några som helst omständigheter kommer visa 59kg precis, jag tror faktiskt att jag har gått upp i vikt ganska så mycket. Jag skulle gissa på 62 någonting. Vi får se..
Sen fattar jag inte varför det ska vara så förbannat jävla svårt att gå ner dom sista kilorna? Det är nog fel på mig.

Återkommer när motivationen är gladare, så håll utkik!

Ctrl Alt Delete

Den här dagen har varit fail och depp och smärta. Jag ringe aldrig till vårdcentralen, ska göra det imorgon. Jag röstar för en ny dag imorgon med nya tag. Det enda positiva idag var att ridningen gick utmärkt, snäll häst och jag fick två billjetter till gbg horse show, som är nu i veckan, av min ridlärare. Alltid något när kontot står och ekar tomt samtidigt som det samlar dam, för att jag är så värdelös. Tack för mig, jag röstar för en morgondag. Förhoppningsvis.

Upptagen

Som ni förstår har jag varit lite upptagen i helgen, och därför har det inte blivit någon uppdatering. Jag har ätit som en liten gris hela helgen och tränat ganska mycket. I kväll tränade jag kondition i 30 minuter och sen gymmade jag. Men jag vågar inte väga mig på ett tag med tanke på hur mycket jag har ätit och det har även blivit mycket kolhydrater. Så en vikt-update kommer senare i veckan.
Nu är jag helt slut i hela kroppen, jag saknar min pojke och imoegon ska jag ringa till vårdcentralen och boka en tid för min magkatarr. Jag klarar inte av det mer!


Sömn & Kärlek

Jag har sovit väldigt dåligt hela veckan, fattar inte vad det är med mig.. Kan bara inte somna, och när jag väl lyckats så vaknar jag flera gånger. Dock så är jag supertrött, och det blir ju inte bättre av att jag inte sover!
Men i alla fall, imorgon kommer min pojke till Sverige och hälsar på. Åh total lycka! Jag sover dessutom mycket bättre när jag är med honom. Jag ser fram emot en mysig helg, man blir nästan nykär när man inte kan träffas så ofta och ändå har vi snart varit tillsammans i 3år. Underbart!




Donken

Idag blev det middag på donken. Först tänkte jag hell no! Inte en chans att jag äter något därifrån! Men jag var utmattad och yr, och skulle ändå gå och handla mat sen så jag orkade inte streta emot. Det blev en cheeseburgare, 300kcal helt ok middag även om jag föredrar lite fräschare mat. Men nu såhär efteråt får jag lite panikkänslor, känner att fan min mage har blivit superfet bara för detta. Trotts att jag har hållt mig under 1200kcal idag som vanligt. Men samtidigt vet jag att jag bara inbildar mig, bara för att det känns så fruktansvärt förbjudet att äta på mcdonalds. Typ som om man äter godis, kakor eller pizza. Även om jag bara äter litelite så känner jag att fan, nu blev jag ju fet och så blir jag äcklad av att vara i min egna kropp. Om jag äter lika många kalorier i frukt så känns det bara bra. Det är lite konstigt det där! Dumma huvud som luras..


Lycka!

Tänk att man kan bli så glad över en femma! Och träning lönar sig verkligen, jag har inte viljat erkänna det innan. Jag har varit lat och tänkt att man kan gå ner i vikt lika bra utan träning, det är ju bara att äta mindre. Men jag har verkligen ändrat mig nu!



Vikt nu: 59,7kg (-0,4kg)
Totalt: -4,7kg
Kvar till mål: 5,7kg
Bmi: 20,4


Träning i mitt hjärta

..typ. Kom nyss hem från ett superskönt box-pass. Älskar när man tar i så att svetten sprutar, hehe. Och träningen blir bara roligare och roligare. Jag blir starkare och starkare för varje gång. Och jag tänker jaha när ska denna lyckobubbla spricka? Men jag tror faktiskt inte att det är någon fara, känner att min vardag understimulerar mig, känner mig för bra för mig själv på nått konstigt sätt. Och då är det så ofantligt skönt att träna, på samma sätt som det är skönt att vila när man är trött.
Idag har jag fått trycka i mig mat, har haft ont i magen och mått illa som bara den. Vaknade och bara nej, idag vill jag inte ha något. Men vid två tiden lyckades jag trycka i mig en skål med vaniljyogurt och flingor. Till "lunch" blev det en bit lax och mellanmål vaniljyogurt med fruksallad och nötter. Mer än så går bara inte idag och jag känner mig proppmätt! Jag fattar inte vad det är med mig..


Bortblåst

Min aptit har försvunnit totalt och jag kan verkligen inte hitta den! Jag känner inte för att äta något och är inte hungrig, känner mig snarare lite illamående. Jag antar att det har med magkatarr att göra. I vilket fall som helst så är det vansinnigt störande, speciellt när jag inte kan styra över det själv. Fan. Jag vet att jag måste kämpa och stå emot, men det är ju så mycket lättare att inte bry sig. Att inte äta något alls.


Rytm

Jag har kommit fram till att jag inte behöver räkna kalorier varje dag för att må bra, det känns bara stressande. Men samtidigt tycker jag att det är stressande att aldrig göra det. Så i dag kom jag på att det bästa nog är när det inte är svart på vitt, allt eller inget. Så jag tänker räkna kalorier vissa dagar, när jag känner att det behövs, men annars är ju mitt mål att inte behöva göra det resten av livet för att må bra. Därför är det ju viktigt att träna på att känna efter i kroppen, och inte bara kolla på siffror, för att veta om man är hungrig eller mätt.

Idag har jag pluggat och senare klippt jag bästa vännen E, det blev en ganska kort page med lite längd frammåt. Det var min första page och jag blev ganska nöjd, trotts att det är ganska svårt att få det perfekt utan att det ser stelt ut. Det blev ungefär så som jag hade det när jag klippte mig i sommras, men som har vuxit ut nu. Jag tycker det är supersnyggt, men jag har ändå bestämt mig för att spara ut håret. Funderar även på att köpa löshår, om jag får råd. Det ser fortfarande ganska tomt ut på kontot.


Lite bättre

Idag visade vågen lite mer åt rätt riktning, och det tackar jag för. Jag hoppas så på att få se en femma snart! Det gäller bara att inte stressa upp sig, utan ta det lugnt och göra det man ska. Då brukar det fungera bäst!


Vikt nu: 60,1kg (-0,3kg)
Totalt: 4,3kg
Kvar till mål: 6,1kg
Bmi: 20,5


14 feb

In: 1157kcal
Ut: 615kcal


Träning och hjärtan

Nu är jag hemma efter ett otroligt skönt träningspass! Jag känner verkligen att jag blivit starkare, klarar av tyngre vikter. Och det är så kul och sporrande! Dagen till ära tränade jag i min "I ♥ my boyfriend" tröja, haha kom på att det passade bra idag när jag värmde upp.
Och jag intalar mig fortfarande att alla hjärtans dag är ett påhitt, att det är fest och kärlek varje gång jag får träffa min pojke typ. Som nu till helgen tillexempel, då kommer han hit och som jag längtar! Men jag har "firat" denna dag med ett träningspass och bastubad efteråt med finaste vännen E. Sen fick jag finfina blommor av pappa och jordgubbar från jobbet. Haha, man bör kanske inte försöka sig på att äta jordgubbar mitt i vintern. Dom är typ krispiga istället för saftiga och smakar mest vatten, alltså ingenting. Men det känns ändå lite extra lyxigt en blåsig måndagskväll.
Jag satt och bläddrade igenom min blogg och insåg att jag egentligen skulle ha nått min målvikt idag, det var ju mitt mål från första början när jag startade bloggen. Men det gick inte, blev liksom lite fel ett tag. Typ svält, hets, svält. Men nu tror jag nog att jag är på rätt väg igen. Jag hoppas det i alla fall och det känns även så. Jag tänker så här: Gråt en flod, bygg en bro, gå över den!
Jaja men jag ska inte vara besviken på mig själv för idag har jag faktiskt lyckats gå ner exakt 4kg sen jag började. Och det är fett-kilon, inget som jag kan gå upp på några dagar. Det är ett stort framsteg för mig! Nu gäller det att satsa på den sista biten. Det får hellre ta lite tid om man vet att det blir bra och rätt, på riktigt liksom. Och när man inte är extremt överviktigt är 4kg bra kämpat, med tanke på att min kropp vill hålla kvar i varenda litet gram på grund av mina tidigare ätstörningar.
Och förresten, trotts att jag åt godis igår känner jag inget sug idag. Kanske är jag på rätt spår?



Jag vill åka till Thailand, igen. Tack.


Alla hjärtans dag

Segt att spendera alla hjärtans dag själv, och veta att den man älskar finns långt borta. Sen påminner jag mig själv om att det bara är en påhittad och kommersiell dag, jag bryr mig inte om alla hjärtans dag, man ska ju visa kärlek alla dagar osv..
Ändå hoppas jag på en skyp-date ikväll med jordgubbar och gulliga ord, efter träningen.


Jao

Det går lite trögt, men tanken var ju att vågen skulle visa 60,2 idag. Men man ska inte klaga! Jag ska till gymmet strax och bränna fett och hoppas på att få se andra siffror imorgon. Men annars kommer jag försöka hålla mig och bara väga mig en gång i veckan, på måndagar. Så får det bli!

Vikt nu: 60,4kg (+0,2kg)
Totalt: -4,0kg
Kvar till mål: 6,4kg
Bmi: 20,6


Söndagsångest

Varför känns söndagar så deppiga, när det ändå är fredag hela veckan för mig? Det är väl något gamalt från skoltiden som hänger kvar. Jag känner mig superfet bara för att jag inte har tränat, och jag har så förbannat ont i magen. Ska nog gå till apoteket imorgon. Gött också att man har typ 250kr kvar på kontot den här månaden..
Jag orkar inte känna mig fet längre, jag vill träna nununu!

Kul att det inte går att ladda upp bilder på blogg.se nu..

Vårkänslor

Nu har solen varit framme i två dagar, och det är helt underbart. Jag blir så full av känslor, men dom är också lite blandade. Jag vill ju bli snygg till våren! Tänk om jag inte blir smal och lycklig till sommaren typ..
Jaja, snart bär det av till jobbet och nästa vecka blir det nog träning hela veckan! Det ser jag fram emot.


Förlåt mig jag har syndat

En liten snabb update såhär på kvällskvisten: Jag har ätit en bit kladdkaka.
Men jag klarade alldeles utmärkt av att äta en litenliten bit och känner att ja, nu är jag nöjd. Jag kände verklien efter. Kanske har jag lyckats bli av med mitt extrema begär efter socker? Jag hoppas det, men man ska inte ropa hej innan man gått över bäcken och väckt den sovande björnen i glashuset, typ.

Jag kan liksom aldrig vara helt nöjd, det är så lätt att bli besviken då.

Ingenting

Idag har det inte hänt speciellt mycket! Jag har varit så supertrött hela dagen att jag inte orkat göra något. Dock lyckades mamma ta med mig på en promenad i vårsolen. Det var trevligt. Nu har jag i alla fall tänt lite ljus på mitt rum, och funderar på att unna mig en kaka i alla fall. Jag får se hur det blir med det..
Det är nämligen såhär att jag har fortfarande ont i magen dygnet runt ungefär. Därför har jag inte så bra aptit just nu.. får bara ondare om jag äter. Därför har jag inte kunnat äta så mycket idag, och varför inte unna sig något gott om man ändå inte kan äta så mycket av det? Det blir ju begränsat av sig själv..
Men oj vilken beslutsångest jag får, ska jag, ska jag inte? Jag vet inte om jag vågar..


Viktnegångstakt

Enligt mitt schema ska jag gå ner i snitt 0,6kg/vecka för att nå mitt mål. Det borde väl inte vara omöjligt?! Okej nu kör vi!

v.7  --> 59,6kg
v.8  --> 59,0kg
v.9  --> 58,4kg
v.10 --> 57,8kg
v.11 --> 57,2kg
v.12 --> 56,6kg
v.13 --> 56,0kg
v.14 --> 55,4kg
v.15 --> 54,8kg
v.16 --> 54,2kg
v.17 --> 54kg


Träningsdax

Hoho nu bär det snar av till gymmet, men först blir det lunch. Någon typ av grönsakssoppa skulle jag tro.. vi får se. Jag måste verkligen äta exakt en timma innan träningen ungefär, kan inte träna om jag inte har ätit. Slitenkroppsomkolapsar.nu typ. Hoppas att detta träningssug håller i sig så jag kommer i form, för jag känner verkligen att det gör skillnad!
Åh, nu skiner solen! Kanske kan jag börja med promenad och löpträning snart. Hejaheja!


Förresten, jag vill ha vår och sommar! Men först vill jag åka utomlands.


Socker

Ja, alltså detta är inte lätt. Jag är väldigt "allt eller inget", antingen äter jag mängder med socker eller så biter jag ihop och äter inget. Jag har inte ätit något socker denna veckan alls, har varit jättenoga med det. Så tänkte jag igår; "oj vad duktig jag har varit! Jag ska kanske unna mig något gott på lördag?" Och sen tänkte jag att: "nej, det kan jag ju inte göra! Då kommer jag bryta allt och börja äta massa socker och onyttigheter."
Men samtidigt är ju mitt långsiktiga mål att kunna äta något sött en gång i veckan, och sen vara nöjd med det. Men jag kanske borde vänta med det målet? Borde kanske satsa på att gå ner i vikt först? Sen jobba med detaljerna och finliret typ?

Hmm, det är inte lätt det här alltså!


Success

Ja, lite mer framgång. Jag är nöjd så länge det pekar nedåt. Små steg till ett stort mål.
Btw, blev en ny header i alla fall, alltid något!


Vikt nu: 60,2kg (-0,2kg)
Totalt: -4,2kg
Kvar till mål: 6,2kg
Bmi: 20,6


Slappt

Idag har varit en slapp och skön dag, försökt att bara ta det lugnt och gilla läget. Känner mig dock lite värdelös för att jag inte har jobbat på ett tag, jag har typ noll pengar. Men samtidigt så borde jag tänka på att jag pluggar på 75%, då kan man inte jobb hela tiden. Men jag känner mig ändå slapp. Fy!
Idag har det blivit två mål mat, frukost och middag. Haha jag är sämst på att äta var tredje timma, det går ju inte! Men det är bara för att jag inte kan äta om jag inte är hungrig. Men jag ska jobba på det, ett av mina mål är att lyckas äta regelbundet. Jag måste nog äta mindre portioner så att jag hinner bli hungrig. Ja, så får det bli!
Imorgon blir det träning för hela slanten, och sen ska jag designa lite bloggar på kvällen, allså ingen utgång för min del.. Jag funderar på att göra om lite här också. Vi får se vad som händer, så ser det konstigt ut så vet ni varför.


9 feb

In: 1254kcal (1200kcal)
Ut: 830kcal (315kcal)



I <3 träning

Åh, nu är jag hemma efter ett ordentligt träningspass. En timmas yoga + 2km spring som uppvärmning och styrketräning genom hela kroppen. Totalt 2,5 timmars träning idag, och igår var det intensiv ridning. Jag märker verkligen att jag har blivit starkare i magen och axlarna. Det tackar vi för!


Nuvarande vikt

Idag har jag kollat av min vik toch ja, man ska väl inte klaga. Det är bara att bita ihop och fortsätta kampen. Tror det är riktigt bra att jag har börjat träna, det känns väldigt bra i kroppen. Det är det som känns bra jut nu, och att jag pluggar roliga ämnen.
Vara positiv var det ja, heja mig jag kan klara det här!

Vikt nu: 60,4kg (+0,4kg)
Totalt: -4,0kg
Kvar till mål: 6,4kg
Bmi: 20,6


Jag orkar inte mer

Det är inga direkta problem med maten, jag har till och med ingen aptit. Träningen går bra, det är kul.
Men jag håller på att bli riktigt jävla deprimerad. Igen. Jag har gråtit i två dagar i rad och jag ser helt förfärlig ut. Min mamma undrade om någon hade slagit mig för jag hade så mörka ringar under ögonen. Kul.
Jag orkar inte mer. Har sån jävla ångest och känner att nu finns det inte något mer kul i livet. Nu är det slut.
Jag kan inte lära mig köra bli för jag är för dålig.
Jag kan inte gå ner i vikt för jag är för fet och lat.
Jag kan inte vara snygg för jag är ful.
Jag kan inte hitta på något kul för jag har inga pengar.
Jag kan inte träffa min pojkvän för han bor någon annan stans.
Jag kan inte vara trevlig för att jag mår dåligt.
Jag kan inte någonting för att jag är värdelös.
Ja, så är det.


Saknad

Nu bär det snart av mot gymmet och ett yoga-pass. Jag känner inte för att simma idag, så jag hoppar helt enkelt över det. Maten har fungerat fint. Äter på fasta tider och dricker massa vatten och te.
Pojken har varit här över helgen, och det var alldeles mysigt och trevligt. Men nu när han har åkt tillbaks så känns det sådär tomt igen. Jag hatar det, känner mig inte hel. Menmen tack för telefoner, chatt och skype.


Veckans träning

Måndag: Promenad, Simmning och yoga
Tisdag: Ridning
Onsdag: Gym och yoga
Tordag: Gym och kondition eller på fredag.

Ny kör vi!


Planer

Nu har jag laggt upp lite planer för den kommande veckan. Jah ska börja räkna kalorier igen så jag kommer igen igen efter lite dvala. Jag har dessutom köpt proteinpulver idag så jag kan bygga muskler när jag tränar, det kan behövas för det känns inte som att jag har några alls just nu.
Jag ska fortsätta att köra på detoxaktig diet för att må så bra som möjligt. även om jag ätit onyttigt i helgen så tänker jag inte få ångest över det, det tar mig ändå inte dit jag vill! Jag vet såklart att man inte kan styra över när man får ångest eller inte, men jag känner att det är bättre att jobba med det som är positivt. Jag vill bli en normal och vältränad människa nu som mår bra, dock vill jag fortfarande nå 54kg, även om min kropp stretar emot som ett tjurigt barn så tänker jag vinna kampen!



Ingen aning

Jag har ju feestylat lite med maten och inte räknat eller tänkt så mycket på det mer än att äta när jag är hungrig tills jag blir lagom mätt. Det har fungerat ganska bra. Men jag har fått jätteproblem med magkatarren, så fort jag äter något vad som helst (till och med om jag dricker vatten) så får jag kramp och kan inte stå upp. Det har såklar påverkat mig så att jag inte har velat äta så mycket, och jag har inte kunnat det heller eftersom det har gjort så ont. Jag ska kolla upp det på måndag iaf, hoppas det blir bra snart.

Men en riktigt god nyhet är att jag har börjat träna ordentligt! Spinning i måndags, ridning i tisdags (jag trillade av och sträckte ryggen men det har gått bra att fortsätta träna ändå, tack och lov!), jag gymmade med instruktör i onsdags och idag blir det gymmet igen.
Och det bästa med allt är att det är så kul! Längtar till nästa träningspass varje gång, så jag hoppas att det håller i sig. Men det tror jag för det finns så mycke olika träningspass och grejer på gymmet så det borde inte vara något problem.

Jag har dock inte vågat väga mig på typ två veckor, och jag tänker inte göra det på ett tag, tror jag. Jag får se..


I´m back!

Ja nu, äntligen, ska allt fungera som vanligt igen, vilket betyder fler uppdateringar!
Återkommer senare idag!

Jag lever..

..men det strular fortfarande med datorer här. Jag fick min nya dator och allt var frid och fröjd. Men sen slutade den att fungera och problemen hopade sig ännu en gång. Men nu verkar det som att allt är på väg att lösa sig ordentligt. Det tackar jag för, och jag hoppas att ni inte glömmer bort mig sen när jag kan börja blogga ordentligt igen.

Men en liten snabb update om min situation kan jag ändå hinna med. Igår införskaffade jag gymkort och var på ett spinningpass. Spännande och trevligt, på onsdag blir det gyminstruktion. Jag tror det kan bli riktigt bra det här.
Maten har gått dåligt men går bättre nu. Kör på med min lista och äter någon form av detoxmat. Jag har fått vansinniga problem med typ magkatarr så jag ska gå och kolla upp det. Har ont i magen hela tiden och sover dåligt. En person tyckte att jag ska börja i terapi, men jag vet inte.. Mer om det senare!

Vi hörs när allt har kommit till rätta här, och det blir förmodligen i början av nästa vecka.
Stay strong!

RSS 2.0