Seeg

Värme, 23 grader i skuggan, betydligt mer i solen och jag har typ inte sovit bra inatt. Så frågan ikväll är om man ska gå ut med fina vänner på en sommar-premiär-club och dricka drinkar eller åka till gymmet och träna? Jag vet inte, vill bara ha kul! Men samtidigt är jag så trött att jag skulle kunna lägga mig och sova nu på en gång.. eller kanske ska man jogga ner till havet och ta ett kvällsdopp. Eller kanske ska man skriva klart uppsattsen om fotografins historia? Jag vet inte, jag får se vart kvällen för mig..


Hejhej

Jag tror nog att jag är tillbaka nu.. jag hoppas det iaf. Den senaste tiden har varit väldigt jobbig och rörig, och jag har nästan tappat livsgnistan, men jag hoppas att den är tillbaka nu. Det känns som att den är det. Den senaste tiden har varit fylld av massa annat än mat och träning, det har kommit så mycket annat emellan. Beslut som skulle fattas, beslut som fattades, alkohol, sjukdom, depression, panik, ångest, beslut som ändrades, och en pojkvän som kommer tillbaks till Sverige.

Jag har haft så mycket att tänka på att jag har glömt bort hur man ska äta och träna, känner mig bara fet och alla mina kläder är för små (nej nu ljög jag, men det känns så).

Hoppas att ni följer med mig nu, mitt mål är fortfarande att gå ner i vikt, bil vacker och smal. I sommar vill jag leva lätt.
Puss!


RSS 2.0