Oh!

Idag har det verkligen varit en låååång dag, blev inringd till jobbet igår kväll. Till en butik som jag aldrig har varit i förut, har inte ens varit på det köpcentret innan. Tog lång tid att åka dit med kollektivtrafiken, så jag fick gå upp supertidigt. Dessutom sov jag sjuk dåligt hela natten, vaknar med panik och oro och ångest en gång i timman. Underbart. Speciellt när man ska till en ny arbetsplats dagen efter. Men det gick bra iaf, bara svårt att lära sig allt direkt. Efter jobbet träffade jag en fin kommpis och tog en fika på stan, och efter det övertalade jag min pojkvän att jag skulle komma hem till honom och sova. Jag hatar verkligen att sova själv, är alltid orolig och kan inte slappna av. Men med honom somnar jag som en liten kattunge, ungefär. Idag har det inte blivit någon träning, men maten har varit helt ok. Så då får det vara ok.

Skönt

Ikväll lyckades jag äntligen komma iväg på lite träning, dans och bygga lite muskler. Otroligt skönt! Det är allt jag har att säga, nu blir det sängen för min del.

Jobbigt

Idag skulle jag ha tränat ett pass med Zumba och sen gymmat, men jag var tvungen att åka till jobbet lite akut eftersom det är en massa som är sjuka.. seeg. Samtidigt vill jag såklart jobba så mycket som möjligt så att jag får in lite pengar på kontot. Men det hade bara varit så lyxigt att få veta i förväg när man ska jobba, att få ha ett schema så att man kan leva ett liv på sin fritid också. Nåväl, jag antar att jag inte ska gnälla. Det blir en morgondag imorgon också.. ska köra ett danspass och sen styrka efteråt, om jag inte ska jobba då..
Snygg tatuering!

Extraknäck

Idag har dagen bestått av jobb, jobb och åter jobb.. har till och med jobbat på två olika arbetsplatser. Åh vad jag älskar att vara extra anställd och alldrig riktigt veta hur mycket eller när man ska arbeta. Not. Känner att jag måste tacka ja till alla tider som jag får, dels för att tjäna några pengar men också för att visa att man vill jobba. Jätte gärna. Annars får nån annan tiderna. Blä!
Men jag gillar mitt nya extrajobb, det är riktigt kul. Och mitt gamla, ja vad ska jag säga.. det är så tråkigt men jag älskar stället och dom som äger det. Fast jag måste verkligen göra nått åt min livssituation, jag måste flytta hemifrån! Igen.
 
Förresten, jag är medveten om att jag skriver och stavar som en kratta. Men jag orkar inte riktigt bry mig om det. Skriver bara ner mina tankar direkt från huvudet och då blir det som det blir. Men ibland när jag läser gamla inlägg så ser du utsom nån i 14-årsåldern har varit inne och härjat här. Men det får vara så helt enkelt..


Party like a rockstar

Åh, igår blev det spontanparty och utgång med bästa vännen E. Alltid lika kul med spontana saker som blir lyckade. Blev några drinkar, lite vin och tillslut tequillashots. Men det nångång får man väl unna sig det även om det knappast är nyttigt för kroppen, och idag mår jag som jag förtjänar.. I guess. Senare idag blir det bio, mys!
 

The problem

Ja, nu fick jag äntligen svar på varför jag har ont i ryggen.. en disk i ländryggen har gått sönder och hoppat fel. UNDERBART! Men men, det var ok att fortsätta träna för att det brukar lösa sig av sig själv efter ett tag. Nåväl, då var det inte bara jag som gnällde för ingenting. Känns ändå skönr att veta vad det är nu, och framför allt veta att det inte är något farligt. Även om det gör för jävla ont ibland..

Zumba

Det blev ingen yoga idag, det var inställt.. men det gjorde egentligen inte så mycket eftersom jag valde att gå på ett Zumba-pass istället. Zumba är också vääääldigt kul, jag älskar verkligen att dansa! Och så bränner man lite fett och tränar kondition samtidigt som man har kul, kan knappt bli bättre. Efteråt blev det lite styrketräning på gymmet, och det gick inte alls bra. Min rygg är verkligen trasig, har haft så galet ont vissa stunder att jag bara har lagt mig ner raklång i sängen och vägrat röra minsta muskel. Så frustrerande när det gör så ont! Och så frustrerande när man inte kan ta i och träna så mycket man vill.. jaja jag ska inte klaga mer nu.
 

Aptit

Ja alltså, jag fattar inte vad det är för fel på mig. Vissa dagar är jag inte sugen på att äta något alls, och då glömmer jag bort det för att jag inte blir hungrig. Och jag vet att det inte är bra för man måste ju äta nångång, eller? Verkar inte så idag, för idag är en sån dag. Jaja, bara jag inte äter för mycket imorgon så ska jag absolut inte klaga. Och imorgon blir det yoga! Jag älskar verkligen att träna det för man blir så smidig i kroppen, och man blir lugn efteråt. Ha rinte tränat det på ett tag nu så det ska bli skönt att komma igång.

Mot gymmet, och vidare

Idag har jag tränat med en personlig tränare för att få lite tips och ett träningsschema, jag brukar göra det nån gång i månaden sådär. Det är väldigt motiverande eftersom man kan se sina framsteg och hela tiden se svart på vitt hur det går. Den här månaden ska jag lägga mycket fokus på att träna upp hållngen och därmed magen och ryggen. Fy jag har så ont i min rygg sen en ridolycka för lite mer än ett år sedan.. gjorde MR i hegen och ska snart få svar på om det är något fel, vilket det förmodligen är. Men träning är alltid bra, sa det känns bra att jag har kommit igång med det!
 

Då ska vi se..

Nu så, vad skönt att bloggen fortfarande finns kvar för behov. Som nu till exempel! Mycket har förändrats sen jag skrev här sist, och det känns som att det kan vara en bra idé att skriva här igen faktiskt. Men vi får se, imorgon kanske jag ändrar mig, igen..
Jag har i alla fall blivit av med mitt sörsug och det känns fantastiskt, mycket tack vare en detox i början av året, en väldigt bra bok om socker och en motiverad vilja.
Jag har börjat träna igen, och har gjort det sen i sommras. Jag älskar verkligen att träna, och jag måste göra det för att må bra och inte få ont i kroppen.
Jag har även lärt mig hur jag bör äta för att må bra. Även om det ibland är svårt att göra rätt så känns det bra att i alla fall veta vad som är rätt.

Nu är mitt mål bara att bli lite mer fitt och lite smalare, och framför allt vill jag bli nöjd!

Men det är mycket annat som inte är helt bra i mitt liv just nu, fast jag vet att jag är den enda som kan förändra det. Jag trivs inte alls med min livssituation och det gör mig väldigt deppig. Men samtidigt har jag knappt någon aning om hur jag vill ha det egentligen. Ändrar mig hela tiden varje dag. Så jag måste bara försöka lista ut det, och det är fan inte lätt att veta var man ska börja. Men jag hoppas verkligen att det löser sig. Det måste det ju göra..

 
 

RSS 2.0