Hohojaja!

Nu blir det jobb ända fram till julafton så det blir inget kaloriräknande för min del. Ska börja med det efter nyår. Men det positiva med mycket jobb är att man inte hinner äta, det negativa är att det finns massa godis i affären som man får äta upp.. och det suger! Jag måstemåste lära mig att säga nej!!
I helgen har jag bakat julgodis och visst, jag smakade lite och det var inte bra, men det som var bra var att jag inte kände något sug efter socker. Trodde att jag skulle bryta ihop totalt och käka upp alla ingridienser men jag var inte sugen alls. Det kändes verkligen toppen! Tänkte bara att jag skulle baka till alla andra. Men inte till mig, jag färtänar inte det riktigt för att jag är fet. Och för att jag mest av allt just nu vill bli smal! Imorgon blir det träning. Jag l ä n g t a r till våren när det är halkfritt och ljust ute så man kan vara ute och springa..

Jag ska fundera ut en super kost och träningsplan inför det nya året. Presenterar den här när den är klar!
Ha en kul jul, det blir dåligt med uppdateringar här i bloggen när det är så mycket att göra att varken tiden eller orken räcker till.. Men efter nyår kommer det som sagt att bli bättre! Det lovar jag både er och mig själv.
Stay strong! <3


Ja, vad ska man säga..
Supersnygg vs. äckligt kanske?


Saknad

Idag har det varit jobb från morgon till kväll! Det är mycket att göra innan jul. Och dessutom ska jag avsluta mina kurser innan jul, alltså blir det ofantligt mycket jobb och plugg på samma gång. Underbart. Not. Önskar att någon skrev klart alla mina uppgifter åt mig, men så blir det förmodligen inte..
Jag saknar min pojke så det värker i hela kroppen, och ingen verkar fatta att det gör just så ont. Jag försöker ignorera det, men ibland spricker den polerade fasaden. Jag sover ännu sämmre än vad jag gjorde innan, och jag får ångest bara jag tänker på att vi inte kan ses. Har fått två feta mörka ringar under ögonen, folk undrar om jag är sjuk. Och ja, det kanske är just precis vad jag är. Har ont i hjärtat, hatar att sakna personer som jag tycker om. Jag känner mig bedrövlig.
Och jag känner att jag inom en snar framtid behöver komma under 60 för att inte bryta ihop totalt. Såhär segfet har jag aldrig varit i hela mitt liv och jag håller på att bli totalt galen. Kommer nog få spärras in snart..


Förresten

Jag skrev härromdagen att jag skulle presentera min mat-plan. Det hade jag helt glömt! Men i alla fall, den är ganska så simpel! Jag tänker bara äta sånt som min kropp mår bra av. Ska skriva en lista på vad det är sen. Och så undviker jag sånt som jag vet inte är bra för kroppen, typ snabba kolhydrater, rött kött och tillsatser. Men samtidigt ska man lyssna på kroppen och bara äta tills man är precis lagom mätt. Det är något som jag övar på och det går bättre och bättre för varje dag!
En av mina favoritmodeler sa i en intervju att hon aldrig åt något som inte var bra för henne och hennes kropp, och jag blev så jäkla inspirerad. Och det verkar ju fungera toppen bra! Men en liten bit kaka eller choklad någon gång ibland är bra på ett sätt, det är bra för själen. Men inte som en vana och inte för mycket, bara någon gång sådär.. typ på julafton skulle jag tro!


Framgång

Åh jag har tänkt att äh, jag strunar i vikten ett tag och försöker bara äta bra, lagom och nyttigt. Och framför allt må bra! Och just när jag tänker sådana tankar så går det strålande! Jag har gått ner lite till nu.. Det tackar jag för och sätter ett till kryss i menyn!


61,4kg (-1,2kg)
Totalt: -3kg


Sömnlös

Sitter här och bara är trött, men inte tillräckligt trött. Saknar min pojke så att det gör ont. Fysiskt. Vill kunna vara glad ändå. Försöker. Var hos finaste vännen E ikväll och kollade film. Hon är underbar, den finaste kompis man kan ha. Har varit i stallet idag och det var trevligt, klarade av att hoppa en häst som jag inte trodde att jag skulle fixa men det gick bra och det var nog också bra för mitt självförtroende.
Men jag vill jag vill jag vill bli smal, men jag vet inte längre hur. Längtar så till våren och sommaren då man bara kan springa ut och bränna fett. Fy tusan vad jag kommer att träna till våren, är så jäkla taggad!
Läste en artikel om en modell som sa att hon aldrig skulle stoppa i sig något som inte är bra för kroppen och det lät så bra. Man ska äta för att må bra, äta rätt. Så jag försöker tänka nu att bara äta naturliga saker, men ibland slinker det ner några onyttigheter. Men det viktigaste är nog bara att inte stressa upp sig för det. För första gången i mitt liv ungefär kunde jag äta både nötter och avokado härrom dagen utan att få panikkänslor och få dåligt samvete. Det var en skön befrielse, och visserligen åt jag inte å mycket av det, men jag gjorde det och tänkte att det var bra fett för min kropp. Att bara skriva fett och bra i samma mening känns superknasigt. Vafan! Tänker direkt; Oj nej, nu kommer jag att börja äta massa fett och bli ännu fetare bara för att jag kan tillåta mig själv det här. Men vad fan, nu vill jag må bra och bli smal! På riktigt nån jävla gång. Jag säger alltid att nu kör jag fullt ut på riktigt, nu ska allt bli bra och så håller det bara några dagar eller i bästa fall veckor. Men nu vill jag verkligen, jag vill det här så jävla mycket! Jag vill känna mig vacker till sommaren! Snälla mig själv, gör så att det blir så!

Ursäkta mitt svammel såhär en lördagskväll i min ensamhet. Jag känner mig ensam, jag känner mig inte hel.


Wihoo

Jag måste bara medela att det går ganska så bra med maten! Jag har vid flera tillfällen kännt mig behagligt mätt efter att jag ätit. Det är så underbart! Jag kan tänka, ja det hade varit gott med en apelsin just nu men jag är mätt så jag tar en senare närjag är hungrig igen. Det låter kanske fåningt, men det är så underbart skönt! För min del hör detta inte tilll vanligheten. Och jag har blivit frälst av te, och framför allt grönt te. Underbart mysigt när det är kallt ute.
Förresten så kollade jag på Victoria´s Secret Fashion Show i förrgår. Åh fy fan vad snygga dom är, får typ gåshud och bara.. jag vet inte vad! Dom är ju inte bara ofantligt snygga och sexiga utan dom ser ju även hälsosamma ut. Jämfört med andra modeller som till och med jag kan tycka är lite överdrivna, men än dock inte fula!! Jag tycker att smalhet är snyggt. Jag blev så sugen på att träna när jag kollade på showen, så nu längtar jag tills att våren kommer och man kan ge sig ut och springa. Men fram tills dess blir det simmning och att komma fram till någon bra kosthållning. Jag är på gång tror jag, och kommer inom kort att presentera min mat-plan. Min, åter igen, nya plan. Haha! Men man måste ju testa sig fram. Visst vill jag väga 54kg, men jag vill ju göra det för att min kropp ska se snygg ut. Jaja, jag återkommer imorgon!


Victoria´s Secret modellerna är mina nya förebilder! 


Hej

Jag lever, tror jag. Nä alltså fy fan vad motivationen är avsaknad! Blä alltså, här är det helt depp. Men jag har intsett att just nu kan jag inte hålla på och räkna kalorier. Så därför så försöker jag hämta inspiration från personer i min närhet som jag tycker verkar vara hälsosamma och som är smala och snygga.

Jag försöker känna efter om jag verkligen är hungrig eller om jag kan vänta lite till. Sen så ännu viktigare, jag känner efter när jag är precis mätt, äter jag små portioner långsamt. Det fungerar just nu när motivationen sviker mig. Jag kan inte säga när bloggen kommer att bli mer aktiv, men det kommer senast strax efter nyår. Inför det nyåret så är väl alla pepp? Då kan man börja om sitt liv på ett nytt vitt ark.. så fånigt egentligen!

Förresten så visade vågen 62,6kg idag. Fy fan vad pisamt, men jag ger ändå inte upp. Jag bara släpper lite på kontrollen och hoppas att jag kan förändra min livsstil. Sånt tar tydligen tid. Och just nu så har jag faktiskt tid..


Mått

Jag har mätt mig nu, och jag känner mig så gräsligt fet så det finns inte!Det är mått från mina fulaste kroppsdelar som jag har mest komplex för, så det är här som jag verkligen vill se skillnad!

Precis under brösten: 81cm
Höften: 88cm
Tjockaste delen av låret: V56cm H56cm


Viktplan

Okej, det här är min viktplan tror jag. Eller ja, det är min plan just nu i alla fall. Jag får se om jag trivs med den. Egentligen tycker jag inte om när saker ska ta lång tid, jag vill att det ska gå snabbtsnabbt!! Men nu ska jag ge det ett försök, och om jag tappar intresset så får jag helt enkelt dra åt det hela lite mer. Jag vill ju gå ner i vikt och stanna där! Så jag måste se det som en förändring i min livsstil, och sånt tar tydligen tid sägs det.

Sist jag vägde mig så visade det 62kg nånting så jag får utgå från det.

30 december = 60,4kg
30 januari = 58,8kg
28 februari = 57,2kg
30 mars = 55,6kg
30 april = 54kg MÅL!

Detta borde min kropp kunna aceptera, det är ju absolut inget extremt!
Sen ska jag fortstta att äta 1000kcal om dagen, men jag har inget krav på mig att jag måste förbränna något utöver det kroppen gör automatiskt. Men tränar jag kan jag ta lite mer om jag vill, det är bra att låta sig först förtjäna att äta mer.
Heja mig och God Jul!



Realod

Okeeeey! Nu var det dags att köra igen, jag vill ju det här så jävla mycket. Jag har fortfarande ingen plan, vet inte vad jag ska göra. Men jag vet vad jag vill i alla fall och det är ju en bra början! Eftersom att en plan saknas kommer jag att endast inta flytande föda tills jag kommit på något bättre. Detta får jag äta/dricka:

Te i mängder
Kaffe (svart)
Cola zero
Bulljong (med någon grönsak i ibland)
Smoothie (på lättmjölk och proteinpulver)

Och istället för att dricka juice (hur fan stavas det egentligen??) så komer jag att äta clamentin och apelsin ibland.
Sen ska jag även ta en vitamintablett varje dag. Hoppas att detta kommer att ge något resultat, vad som helst som är bra och pekar neråt. Jag ser detta som en lättare form av fasta bara för att få en start på något.

Nu blir det polkagris-Te med jordgubb, företagsekonomiplugg och så väntar jag på att min pojke ska komma hem från jobbet. Vi hörs imorgon, stay strong!


RSS 2.0