Saknad

Idag har det varit jobb från morgon till kväll! Det är mycket att göra innan jul. Och dessutom ska jag avsluta mina kurser innan jul, alltså blir det ofantligt mycket jobb och plugg på samma gång. Underbart. Not. Önskar att någon skrev klart alla mina uppgifter åt mig, men så blir det förmodligen inte..
Jag saknar min pojke så det värker i hela kroppen, och ingen verkar fatta att det gör just så ont. Jag försöker ignorera det, men ibland spricker den polerade fasaden. Jag sover ännu sämmre än vad jag gjorde innan, och jag får ångest bara jag tänker på att vi inte kan ses. Har fått två feta mörka ringar under ögonen, folk undrar om jag är sjuk. Och ja, det kanske är just precis vad jag är. Har ont i hjärtat, hatar att sakna personer som jag tycker om. Jag känner mig bedrövlig.
Och jag känner att jag inom en snar framtid behöver komma under 60 för att inte bryta ihop totalt. Såhär segfet har jag aldrig varit i hela mitt liv och jag håller på att bli totalt galen. Kommer nog få spärras in snart..


Kommentarer
Postat av: minnie

ååh men tack!

och du är säkert snyggare :*

2010-12-14 @ 22:08:59
URL: http://minnielight.blogg.se/
Postat av: minnie

sv: absolut! jag älskar min hoodia. den tar bort hungern i några timmar och man blir mätt på skitlite när man väl äter (: jag känner redan resultat i kroppen, liksom smalare. tyvärr är vågen trasig vet inte exakta viktminskningen men runt 1 kg i veckan kanske (:

2010-12-16 @ 00:09:07
URL: http://minnielight.blogg.se/
Postat av: fruit

att sakna så mycket är inte kul. Men försök att tänka på andra saker, bra saker. Hitta på något kul, det hjälper för stunden!



du klarar detta, puss<3

2010-12-19 @ 17:22:23
URL: http://onlyfruits.blogg.se/
Postat av: borta

åh hon har ju helt snygg gump.

jag vill med ha!

2011-01-10 @ 00:08:31
URL: http://visamigbort.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0